FAQ VEELGESTELDE VRAGEN

Op welke wijze kan ik betalen?
U dient vooraf te betalen door overmaking van het totaalbedrag (incl. verzendkosten) op ons bankrekeningnummer dat vermeld staat op de factuur.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij direct uw bestelling verzorgen. Meestal wordt uw bestelling de volgende dag verzonden (m.u.v. feest- en vakantiedagen).

Wat zijn de verzendkosten?
Die zijn afhankelijk van het land waar wij de zending naartoe sturen. Het bedrag komt automatisch in uw winkelmand te staan.

Heeft u ook iets anders dan op de website staat?
Nee, helaas, als het niet op de website staat, dan hebben wij het niet. Uitverkochte artikelen worden als zodanig aangegeven en wij doen ons uiterste best om deze weer in te kopen en binnenkort weer aan u te kunnen leveren.

Als ik een bestelling retourneer, hoe bepaalt u dan of die 'in goede staat' door u is ontvangen?
Van iedere bestelling die door ons wordt verzonden, maken wij een foto, zodat wij precies weten wat wij aan u hebben verzonden, hoeveel kralen op het snoer zitten en in welke staat de kralen zich bevinden. Als wij uw zending binnen 14 dagen na uw bericht van terugzending 'in goede staat', dus precies zoals wij het hebben verzonden, van u retour ontvangen, maken wij het bedrag direct aan u over. 

© 2015 - 2022 Edelsteen kralen en sieraden Sellz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel