HOE BEGIN JE MET VERKOPEN VAN JOUW SIERADEN BIJ SELLZ? 

​Meerdere ontwerpers bieden hier hun handmade sieraden te koop aan. We hebben onder meer RVS oorbellen, RVS armbanden, RVS enkelbanden, vergulde armbanden met edelsteen kralen, verzilverde armbanden met edelsteen kralen, vergulde oorbellen, verzilverde oorbellen, sterling zilveren oorbellen, sterling zilveren armbanden, RVS halskettingen, etc.

Wil jij ook je zelfgemaakte sieraden hier verkopen? Dat kan, koop een advertentieplaats en stuur per e-mail de gegevens en een foto van ieder kunstwerk naar ons toe.  

Je adverteert per groep kunstwerken. In een groep mag je maximaal 10 sieraden plaatsen. Per groep rekenen wij Euro 19,95 inclusief BTW plaatsingskosten, dit betaal je altijd vooraf als je een advertentie koopt via onze website. Je sieraden worden na ontvangst van dit bedrag geplaatst. De maand gaat in op de 1e dag van de eerstvolgende maand. Geef dus ruim van te voren je artikelen per e-mail aan ons door, want het kost nog even tijd voordat alles op de site staat. Als je een artikel hebt aangemeld, kan je niet meer van artikel wisselen, tevens vindt er geen restitutie plaats bij snelle verkoop (sneller dan 1 maand). 

Je kunstwerken (10 sieraden) van 1 advertentie mogen maximaal 1 maand op de Sellz website staan. We gaan er van uit dat je artikelen dan verkocht zijn, maar mocht dit niet zo zijn, dan worden je niet verkochte artikelen van de site gehaald. Je kunt de onverkochte artikelen eventueel in een nieuwe advertentie opnieuw aanmelden voor plaatsing en opnieuw betalen. 

Als er een kunstwerk van jou is verkocht, geven wij dit per e-mail aan je door. Je verzendt je artikelen tegen dezelfde verzendkosten en voorwaarden als op onze website (in de winkelwagen en Algemene Voorwaarden) staat aangegeven in een stevige bubbeltjes enveloppe of bij grotere bestellingen in kleine kartonnen verzenddozen (18.5x12.5x9 cm) met opvulchips en/of noppenfolie of bruin opvulpapier. Na afloop van de maand vindt uitbetaling van je verkochte artikelen plaats, inclusief de eventuele verzendkosten die betaald zijn door de klant. 

Vermeld je retour adres duidelijk op de verpakking, voor het geval de klant een artikel wil retourneren. Het retourneren van een artikel gaat op kosten en risico van de klant (zie Artikel 11 van de Algemene Voorwaarden). Bij een retour ontvang jij na afloop van de  maand van ons geen uitbetaling voor het door de klant aan jou geretourneerde artikel en eventuele verzendkosten (wij betalen als het retour aan de voorwaarden voldoet, het bedrag namelijk na jouw retourmelding terug aan de klant). De ontvangst van deze retouren moet je daarom z.s.m. per e-mail aan ons melden. 

Hier staan de gegevens die je vermeldt in je e-mail bericht dat je per artikel aan ons zendt incl. een scherpe foto van dat artikel. 

Sorteer op
© 2015 - 2021 Edelsteen kralen en sieraden Sellz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel